diumenge, 24 de novembre del 2013

GRÀCIES, MOLTES GRÀCIES A TOTS!!

UFFFFFF!!! La veritat és que no tenim paraules. HA SIGUT FANTÀSTIC.
GRÀCIES, GRÀCIES, GRÀCIES, GRÀCIES I MIL GRÀCIES A TOTS!!
Ha sigut un dia espectacular. Estem molt contents de com ha transcorregut la prova i molt agraïts pels comentaris positius que ens heu fet i les suggerències de millora.
Tot açò no haguera estat possible sense un gran equip de treball. Gràcies Vicent Guerola Soriano, Víctor Revert, Andreu Gramage, Vicent Revert, Nacho García, Josep Pla, José Luís Azorín, Jorge Gómez i tots els pares i atletes del l'escola d'Ateltisme del Cava-Kelme Ontinyent, així com els voluntaris que han controlat la prova, han repartit dorsals i han estat als avituallaments i han ajudat en el transport del material. Moltes Gràcies a un ENORME Regidor d'Esports, Pepe Pla. Gràcies a tots i cadascún dels patrocinadors i col·laboradors que han fet possible la prova. Gràcies a Beniesport, amb Alejandro al capdavant, a Timerlap pel control de la prova, als fotógrafs que han estat pel circuit prenent instantànies dels corredors, José-Enrique Montés Soler, Tono Campos, Carlos Sanchis i Toni Pascual. Gràcies a la Policia Local i especialment a Víctor, l'inspector encarregat de la prova, perquè aquest any tot han sigut facilitats. Gràcies a Protecció Civil i a l'equip mèdic per vigilar per la seguretat dels corredors. Gràcies al SEPRONA per ajudar quan ha fet falta i a la Guàrdia Cívil de Tràfic per ajudar en el control de la prova. I també moltes gràcies al públic que ha animat els participants al llarg de tot el recorregut.
Però sobretot MOLTES GRÀCIES a tots i cadascun dels participants per vindre a Ontinyent, per prendre part en la prova i per fer-nos disfrutar de la prova com ho heu fet avuí. GRANS, MOLT GRANS TOTS!!

4 comentaris:

  1. Gracias por vuestro entusiasmo. Todo muy bien organizado, nos vemos el año próximo!

    ResponElimina
  2. Fantastica experiencia! Sols un però ... no estaria mal senyalar algun punt kilomètric al recorregut per a que sabèrem per on anàvem ..

    ResponElimina
    Respostes
    1. Queda anotat per a l'any que ve. Gràcies per participar i per la suggerència.

      Elimina