dijous, 21 de novembre del 2013

ACLARIMENTS INSCRIPCIÓ // ACLARACIONES INSCRIPCIÓN

Una vegada acabat el termini d'inscripció ens hem donat compte que hi ha hagut errors en el pagament de la inscripció per part d'alguns participants. Tot i que està especificat al reglament de la prova, tornem a recordar que el Gran Fons de Muntanya Ciutat d'Ontinyent és una prova d'atletisme i pertany al calendari de carreres de la Federació Valenciana d'Atletisme. Per tant, aquells atletes que tinguen llicència federativa d'Atletisme estan cobert per l'assegurança i han pagat 10 euros d'inscripció. La resta de participants haurien d'haver pagat 11 euros, quota que inclou la llicència de dia amb l'assegurança corresponent. Cal remarcar que la llicència de muntanya NO COBREIX LA PROVA i, per tant, haurien d'haver pagat 11 euros. Per tant, l'organització tramitarà la llicència de dia a TOTS els atletes que no tinguen LLICÈNCIA D'ATLETISME. Vos agrairem que, en recollir el dorsal, ens doneu l'euro corresponent a la llicència de dia aquells corredors que no han fet la inscripció correctament.

Gràcies a tots


Una vez finalizado el plazo de inscripción nos hemos dado cuenta que ha habido errores en el pago de la inscripción de algunos participantes. Aunque está especificado en el reglamento de la prueba, volvemos a recordar que el Gran Fons de Muntanya Ciutat d'Ontinyent es una prueba de atletismo y pertenece al calendario de carreras de la Federació Valenciana d'Atletisme. Por tanto, aquellos atletas que tengan licencia federativa de Atletismo están cubiertos por el seguro y han pagado 10 euros de inscripción. El resto de participantes deberían haber pagado 11 euros, cuota que incluye la licencia de día con el seguro correspondiente. Cabe precisar que la licencia de montaña NO CUBRE LA PRUEBA y, por tanto, deberían haber pagado 11 euros. Así, la organización tramitará la licencia de dia de TODOS los atleta que no tengan LICENCIA DE ATLETISMO. Os agradeceríamos que, cuando recojais el dorsal, nos deis el euro correspondiente a la licencia de día aquellos corredores que no habeis hecho la inscripción correctamente.

Gracias a todos

2 comentaris:

  1. Sense problema Es un asumpte administratiu que no te cap importancia Lo important es que la cursa siga un exit I aixó está assegurat Enhorabona xavals pel vostre treball i esperem que el temps acompanye

    ResponElimina